
Tämän nopean Texmex-herkun valmistaa hetkessä, sen valmistamiseen menee vain 20 minuuttia, jonka jälkeen sen voi antaa levätä uunissa pari minuuttia. Äitiltä saatu helppo resepti arkeen!
Meksikolainen Jauhelihapata
1 rkl Oliiviöljyä
1 Iso sipuli
400g Jauhelihaa
400g Luomu tomaattimurskaa
1 tlk Kidneypapuja (n. 250 g ilman lientä)
Tuoretta korianteria
Nachoja
50g kypsää Cheddar-juustoa
Smetanaa/Creme fraicheä
Suolaa
Pippuria
Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
Pilko sipuli pieniksi paloiksi. Laita pannulle tilkka öljyä lämpiämään ja kuullota sipuli. Kun sipuli näyttää hyvältä, nosta lämpöä ja kaada jauheliha pannulle ruskistumaan n. kymmeneksi minuutiksi.
Lisää joukkoon tomaattimurska, valutetut ja huuhdellut kidney-pavut ja mausta runsaasti suolalla ja pippurilla. Pilko joukkoon vielä kouralinen korianteria, ja maista. Mausta tarvittaessa lisää. Anna paistua 5 min. Raasta tämän aikana cheddar-juusto.
Kaada seos uunivuokaan, murskaa nachoja päälle ja levitä lopulta cheddarraaste nachojen päälle. Laita uuniin kunnes juusto on sulanutta ja kultaista.
Tarjoile salaatin ja smetanan tai creme fraichen kanssa.
Enjoy your meal!
Paras blogi! Lisää reseptejä!:D
VastaaPoistaOnneksi löysin tämän reseptin, kun mietin illaksi nopeaa ja taatusti lasten mielestä hyvää ruokaa:)
VastaaPoistaHyvä, että maistui :)!
Poista