Marjaisa Kerrosrahka
200g Maustettu rahka - Kuningatar
200g Maustettu rahka - Vanilja
1 purkki (125g) Marjapilttiä (esim. mustikka, metsämarja, kuningatar)
Tuoreita vadelmia tai mustikoita
hyppysellinen Sokeria
Ota esille kaikki ainesosat. Käytä jokaiselle ainesosalle aina omaa taikka puhdasta lusikkaa saadaksesi siistin lopputuloksen ulospäin. Laita ainekset kerroksittain lasiin haluttuun järjestykseen (tässä: vanilja-kuningatar-piltti-kuningatar-vanilja-piltti). Sirota kolmannen kerroksen päälle todella ohut kerros sokeria. Jos rahkat ovat valmiiksi todella makeita, jätä sokeri laittamatta.
Koputtelemalla kevyesti lasia pöytään kerrosten välissä saadaan kerrokset tasaisiksi.
Laita päällimmäiseksi ohut kerros pilttiä, ja nosta jälkiruoat jääkaappiin. Asettele juuri ennen tarjoilua pinnalle vielä marjoja koristeeksi. Älä tee tätä ennen jälkiruokien jääkaappiin nostoa, sillä marjat voivat upota rahkaan.
Smaklig måltid!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti